Nabeschouwing Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron (1-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 21 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron (1-1)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Royal Excel Mouscron geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Garcia, waarmee Royal Excel Mouscron met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Schryvers, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Antonov voor M. Bakic Royal Excel Mouscron
32' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt A. Garcia met assist van N. Antonov Royal Excel Mouscron 0-1
51' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Van Durmen voor R. Pietrzak Royal Excel Mouscron
60' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
61' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Allagui Royal Excel Mouscron
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Agyepong voor F. Durmishaj Waasland-Beveren
70' Wissel Waasland-Beveren Wissel Y. Kobayashi voor B. Badibanga Waasland-Beveren
72' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Schryvers met assist van D. Foulon Waasland-Beveren 1-1
76' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Perica voor S. Allagui Royal Excel Mouscron
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milosevic voor A. Koita Waasland-Beveren
87' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Waasland-Beveren en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Royal Excel Mouscron

Waasland-Beveren en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Royal Excel Mouscron slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 6
Winst Royal Excel Mouscron 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 16e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 4e plaats.