Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (2-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Zulte-Waregem het zondag 22 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (2-2)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door I. Seck, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Yaremchuk in de 34e minuut zorgde er even later voor dat Gent weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 68e minuut zette C. Larin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Yaremchuk de 2-2 maakte voor Gent. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 83e minuut werd V. Odjidja-Ofoe van Gent met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Gent met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Gent
Goals
2
2
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Aanvallen
117
117
Gevaarlijke aanvallen
47
53
Corners
3
2
Wissels
2
3
LIVE Zulte-Waregem - Gent 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt I. Seck met assist van L. Zarandia Zulte-Waregem 1-0
34' Penalty Gent Penalty R. Yaremchuk Gent 1-1
46' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
46' Wissel Gent Wissel D. Bronn voor I. Plastun Gent
63' Wissel Gent Wissel Y. Kubo voor L. Depoitre Gent
68' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Larin met assist van M. Burki Zulte-Waregem 2-1
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor L. Zarandia Zulte-Waregem
74' Wissel Gent Wissel J. Dompe voor S. Kums Gent
76' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van J. David Gent 2-2
83' Rode kaart Gent Rode kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
91' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Burki Zulte-Waregem
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjordal voor S. Berahino Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Gent
Opstellingen Zulte-Waregem - Gent
De opstellingen van Zulte-Waregem en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Francky Dury
Basiselftal Zulte-Waregem
# Speler Pos.
1 Sammy Bossut K
2 Davy De fauw V
45 Olivier Deschacht V
23 Marco Bürki V
24 Ewoud Pletinckx V
21 Ibrahima Seck M
7 Luka Zarandia M
6 Abdoulaye Sissako M
19 Gianni Bruno A
38 Saido Berahino A
9 Cyle Larin A
Formatie 4-3-3
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Gent

Zulte-Waregem en Gent treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 13 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 12
Winst Gent 13
Gelijkspel 9
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 9e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Zulte-Waregem - Gent Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Gent Live Zulte-Waregem - Gent Live Zulte-Waregem - Gent kijken Zulte-Waregem - Gent kijken Live Zulte-Waregem - Gent stream Zulte-Waregem - Gent Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent Uitslag Zulte-Waregem - Gent Statistieken Zulte-Waregem - Gent Jupiler Pro League 2019/2020 Zulte-Waregem - Gent wedden Zulte-Waregem - Gent gokken Zulte-Waregem - Gent Unibet