Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen (0-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 27 juli 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 27 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Mechelen (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door N. Storm, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Engvall op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 68e minuut was de ideale kans voor Zulte-Waregem om te scoren. C. Larin was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

LIVE Zulte-Waregem - Mechelen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van O. Kaya Mechelen 0-1
38' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Zarandia Zulte-Waregem
56' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall met assist van N. Storm Mechelen 0-2
59' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor W. Togui Mechelen
59' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Bjordal Zulte-Waregem
61' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Humphreys voor N. Kenourgios Zulte-Waregem
67' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Peyre Mechelen
68' Penalty gemist Zulte-Waregem Penalty gemist C. Larin Zulte-Waregem
68' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor H. Bjordal Zulte-Waregem
77' Wissel Mechelen Wissel D. Vanzeir voor G. Engvall Mechelen
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. De Smet voor L. Zarandia Zulte-Waregem
86' Wissel Mechelen Wissel A. Corryn voor N. Storm Mechelen
90' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Soisalo Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Mechelen
Opstellingen Zulte-Waregem - Mechelen
De opstellingen van Zulte-Waregem en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.