Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (2-3) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 17 april 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-3 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Prevljak van AS Eupen via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 20 minuten was het S. Prevljak die AS Eupen op een 0-1 voorsprong zette. In de 28e werd de voorsprong voor AS Eupen verdubbeld dankzij een doelpunt van S. Prevljak.

In de 32e minuut was het Sporting Charleroi dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Gholizadeh. Na 46 minuten werd de voorsprong voor AS Eupen vergroot nadat S. Prevljak de 1-3 wist te scoren. In de 81e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Sporting Charleroi speler M. Ilaimaharitra.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bram Van Driessche en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van AS Eupen.

LIVE Sporting Charleroi - AS Eupen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor J. Botaka Sporting Charleroi
19' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Kipre Sporting Charleroi
19' Penalty gemist AS Eupen Penalty gemist S. Prevljak AS Eupen
20' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak AS Eupen 0-1
28' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van A. Boljević AS Eupen 0-2
32' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh met assist van A. Benchaib Sporting Charleroi 1-2
33' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
46' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van A. Boljević AS Eupen 1-3
46' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Ł. Teodorczyk Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel Ł. Teodorczyk voor S. Nicholson Sporting Charleroi
56' Wissel AS Eupen Wissel J. Cools voor S. Peeters AS Eupen
56' Wissel AS Eupen Wissel J. Ngoy voor S. Prevljak AS Eupen
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Descotte voor A. Benchaib Sporting Charleroi
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Rezaei voor M. Bruno Sporting Charleroi
76' Wissel AS Eupen Wissel J. Heris voor K. Musona AS Eupen
81' Penalty Sporting Charleroi Penalty M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi 2-3
83' Wissel AS Eupen Wissel A. Beck voor A. Boljević AS Eupen
83' Wissel AS Eupen Wissel A. Baby voor K. N’Dri AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - AS Eupen
Opstellingen Sporting Charleroi - AS Eupen
De opstellingen van Sporting Charleroi en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.