Nabeschouwing Anderlecht - Antwerp (2-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Anderlecht het zondag 13 maart 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Antwerp (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Zirkzee, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Yusuf, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Anderlecht vervolgens op 2-1. Het was L. Refaelov die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Anderlecht dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Anderlecht - Antwerp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Nainggolan Antwerp
24' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Zirkzee met assist van M. Ashimeru Anderlecht 1-0
33' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Buta Antwerp
34' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Gomez Anderlecht
42' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Yusuf met assist van Buta Antwerp 1-1
44' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Vines Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel J. Bataille voor S. Vines Antwerp
55' Wissel Anderlecht Wissel K. Sardella voor M. Kana Anderlecht
59' Penalty Anderlecht Penalty L. Refaelov Anderlecht 2-1
68' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor D. Dessoleil Antwerp
68' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor L. Refaelov Anderlecht
68' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor J. Zirkzee Anderlecht
72' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Yusuf Antwerp
75' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Sardella Anderlecht
76' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor A. Yusuf Antwerp
91' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor M. Benson Antwerp
91' Wissel Anderlecht Wissel B. Mykhaylichenko voor Y. Verschaeren Anderlecht
94' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Kouame Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Antwerp
Opstellingen Anderlecht - Antwerp
De opstellingen van Anderlecht en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.