Nabeschouwing Antwerp - Genk (4-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het woensdag 22 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Genk (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Genk is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 4-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door P. Onuachu, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Antwerp kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. De Laet, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette B. Verstraete zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat K. Miyoshi de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat M. Frey namens Antwerp de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 80e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Genk speler P. Onuachu. Na 84 minuten moest Antwerp speler R. De Laet het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Antwerp de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bram Van Driessche en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - Genk 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu met assist van J. Ito Genk 0-1
27' Doelpunt Antwerp Doelpunt R. De Laet Antwerp 1-1
37' Doelpunt Antwerp Doelpunt B. Verstraete Antwerp 2-1
41' Doelpunt Antwerp Doelpunt K. Miyoshi Antwerp 3-1
44' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Frey Antwerp
45' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
45' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Munoz Genk
56' Gele kaart Genk Gele kaart voor P. Onuachu Genk
57' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor M. Tresor Ndayishimiye Genk
68' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor V. Fischer Antwerp
69' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van M. Samatta Antwerp 4-1
71' Gele kaart Genk Gele kaart voor K. Thorstvedt Genk
72' Wissel Genk Wissel I. Ugbo voor C. Eiting Genk
77' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor K. Miyoshi Antwerp
79' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Almeida Antwerp
80' Penalty Genk Penalty P. Onuachu Genk 4-2
84' Tweede gele kaart Antwerp Tweede gele kaart voor R. De Laet Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor M. Frey Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor D. Dessoleil Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel Buta voor R. Nainggolan Antwerp
89' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Genk
Opstellingen Antwerp - Genk
De opstellingen van Antwerp en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.