Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge (1-3) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Beerschot-Wilrijk het vrijdag 1 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door N. Lang, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rits op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee C. De Ketelaere zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

L. Shankland zette Beerschot-Wilrijk even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Bert Put toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Club Brugge.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Club Brugge 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Club Brugge Doelpunt N. Lang met assist van A. Skov Olsen Club Brugge 0-1
49' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Rits met assist van A. Skov Olsen Club Brugge 0-2
54' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. De Ketelaere met assist van H. Vanaken Club Brugge 0-3
61' Wissel Club Brugge Wissel S. Adamyan voor C. De Ketelaere Club Brugge
61' Wissel Club Brugge Wissel J. Hendry voor Clinton Mata Club Brugge
63' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Coulibaly voor D. Rigo Beerschot-Wilrijk
64' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
66' Penalty Beerschot-Wilrijk Penalty L. Shankland Beerschot-Wilrijk 1-3
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel T. De Smet voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
74' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
80' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Mukuna-Trouet voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
84' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor N. Lang Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Club Brugge
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Club Brugge
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.