Nabeschouwing Club Brugge - OH Leuven (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Club Brugge het vrijdag 24 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - OH Leuven (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Club Brugge en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door C. Ozkacar, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Clinton Mata, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Club Brugge - OH Leuven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Lang Club Brugge
42' Doelpunt OH Leuven Doelpunt C. Ozkacar met assist van X. Mercier OH Leuven 0-1
57' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor M. Kukharevych OH Leuven
59' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor E. Balanta Club Brugge
59' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor K. Sowah Club Brugge
70' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
75' Wissel OH Leuven Wissel S. Kaba voor X. Mercier OH Leuven
75' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor M. Al-Tamari OH Leuven
77' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Clinton Mata met assist van M. Rits Club Brugge 1-1
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
86' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor K. Malinov OH Leuven
86' Wissel OH Leuven Wissel D. Ouedraogo voor M. Maertens OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - OH Leuven
Opstellingen Club Brugge - OH Leuven
De opstellingen van Club Brugge en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - OH Leuven

Club Brugge en OH Leuven treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl OH Leuven slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 7
Winst OH Leuven 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 17e plaats.