Nabeschouwing Club Brugge - RFC Seraing (3-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Club Brugge het zaterdag 4 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - RFC Seraing (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 3-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. B. Dost maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Club Brugge vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Club Brugge vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dost op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist RFC Seraing de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Jallow.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat C. Sandra de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk RFC Seraing dat in de 46e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Del Fabro de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Club Brugge - RFC Seraing 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Bernier RFC Seraing
17' Penalty Club Brugge Penalty B. Dost Club Brugge 1-0
30' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Dost met assist van N. Lang Club Brugge 2-0
37' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor I. Cisse RFC Seraing
42' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Jallow met assist van Y. Maziz RFC Seraing 2-1
44' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. Sandra met assist van C. de Ketelaere Club Brugge 3-1
46' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt D. Del Fabro met assist van Y. Maziz RFC Seraing 3-2
63' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor N. Mbamba Club Brugge
63' Wissel Club Brugge Wissel H. Vanaken voor R. Vormer Club Brugge
77' Wissel RFC Seraing Wissel Marius voor S. Lahssaini RFC Seraing
80' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor B. Dost Club Brugge
82' Wissel RFC Seraing Wissel S. Mansoni voor A. Bernier RFC Seraing
88' Wissel Club Brugge Wissel S. Nsoki voor Clinton Mata Club Brugge
90' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Y. Nadrani RFC Seraing
95' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Boulenger RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - RFC Seraing
Opstellingen Club Brugge - RFC Seraing

Voorbeschouwing Club Brugge - RFC Seraing

Club Brugge en RFC Seraing treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Club Brugge en RFC Seraing elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Winst Club Brugge 0
Winst RFC Seraing 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 15e plaats.