Nabeschouwing Genk - OH Leuven (4-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Genk het zaterdag 14 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - OH Leuven (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 4-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Genk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Bongonda. Genk vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Onuachu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee J. Ito zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Genk in de 92e minuut, nadat K. Thorstvedt de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Genk.

LIVE Genk - OH Leuven 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Genk Doelpunt T. Bongonda met assist van G. Arteaga Genk 1-0
16' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor C. Ozkacar OH Leuven
46' Wissel Genk Wissel K. Thorstvedt voor M. Tresor Ndayishimiye Genk
46' Wissel OH Leuven Wissel M. Al-Tamari voor B. Bese OH Leuven
49' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Lucumi Genk
53' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Schrijvers OH Leuven
59' Doelpunt Genk Doelpunt P. Onuachu Genk 2-0
63' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Keita OH Leuven
67' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor M. Maertens OH Leuven
70' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Dewaest OH Leuven
77' Doelpunt Genk Doelpunt J. Ito met assist van T. Bongonda Genk 3-0
78' Wissel OH Leuven Wissel A. Allemeersch voor S. Schrijvers OH Leuven
78' Wissel OH Leuven Wissel D. Ouedraogo voor S. Dewaest OH Leuven
80' Wissel Genk Wissel M. McKenzie voor J. Lucumi Genk
83' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Genk
85' Wissel Genk Wissel B. Toma voor T. Bongonda Genk
92' Doelpunt Genk Doelpunt K. Thorstvedt met assist van C. Eiting Genk 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - OH Leuven
Opstellingen Genk - OH Leuven
De opstellingen van Genk en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.