Nabeschouwing Mechelen - Antwerp (3-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 25 juli 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Mechelen het zondag 25 juli 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Antwerp (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Frey, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Benson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van R. De Laet zorgde ervoor dat Mechelen in de 60e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Druijf de 2-2 maakte voor Mechelen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Mechelen dat in de 74e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Druijf de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Mechelen - Antwerp 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey Antwerp 0-1
56' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Benson met assist van Buta Antwerp 0-2
60' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt R. De Laet Mechelen 1-2
61' Wissel Antwerp Wissel J. Bataille voor A. Soussi Antwerp
61' Wissel Mechelen Wissel N. Storm voor G. Hairemans Mechelen
66' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Walsh Mechelen
73' Doelpunt Mechelen Doelpunt F. Druijf Mechelen 2-2
73' Wissel Antwerp Wissel Y. Ben Hamed voor R. Quirynen Antwerp
74' Doelpunt Mechelen Doelpunt F. Druijf met assist van H. Cuypers Mechelen 3-2
76' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor F. Druijf Mechelen
79' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Verstraete Antwerp
82' Wissel Antwerp Wissel A. De Sart voor M. Benson Antwerp
82' Wissel Antwerp Wissel F. Boya voor L. Verstraete Antwerp
86' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor K. Mrabti Mechelen
86' Wissel Mechelen Wissel S. Bateau voor R. Schoofs Mechelen
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bataille Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Antwerp
Opstellingen Mechelen - Antwerp
De opstellingen van Mechelen en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.