Nabeschouwing Mechelen - Genk (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Mechelen het zondag 5 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Genk (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Mechelen en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door T. Bongonda, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Storm, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 62e minuut moest Mechelen verder met een man minder nadat G. Coucke een rode kaart had gekregen. Het lukte Genk in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mechelen - Genk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Genk Doelpunt T. Bongonda met assist van J. Paintsil Genk 0-1
46' Wissel Genk Wissel J. Lucumi voor C. Cuesta Genk
50' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van S. Walsh Mechelen 1-1
62' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor G. Coucke Mechelen
64' Wissel Mechelen Wissel Y. Thoelen voor M. Shved Mechelen
65' Wissel Genk Wissel D. Munoz voor A. Preciado Genk
65' Wissel Genk Wissel J. Ito voor L. Oyen Genk
72' Wissel Genk Wissel P. Onuachu voor J. Paintsil Genk
80' Wissel Genk Wissel M. Tresor Ndayishimiye voor B. Heynen Genk
86' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor N. Storm Mechelen
87' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor I. de Camargo Mechelen
94' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Mrabti Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Genk
Opstellingen Mechelen - Genk
De opstellingen van Mechelen en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.