Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (2-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Mechelen het zaterdag 18 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door N. Storm, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mrabti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut moest OH Leuven verder met een man minder nadat S. Chakla een rode kaart had gekregen. Het lukte Mechelen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Mechelen - OH Leuven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor A. De Sart OH Leuven
8' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van H. Cuypers Mechelen 1-0
18' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor P. Ngawa OH Leuven
27' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor X. Mercier OH Leuven
38' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Bateau Mechelen
44' Doelpunt Mechelen Doelpunt K. Mrabti met assist van S. Bateau Mechelen 2-0
51' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor H. Cuypers Mechelen
60' Wissel OH Leuven Wissel S. Kaba voor A. De Sart OH Leuven
60' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor K. Rezaei OH Leuven
65' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor K. Mrabti Mechelen
75' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor N. Storm Mechelen
76' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor C. De Norre OH Leuven
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. van Damme Mechelen
86' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
87' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
87' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Schrijvers OH Leuven
87' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Ouedraogo OH Leuven
90' Wissel Mechelen Wissel F. Druijf voor H. Cuypers Mechelen
93' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor S. Chakla OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - OH Leuven
Opstellingen Mechelen - OH Leuven
De opstellingen van Mechelen en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.