Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Antwerp (1-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 26 september 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Antwerp (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. Undav, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Frey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette M. Benson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Antwerp dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Saint-Gilloise - Antwerp 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Frey Antwerp
38' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
39' VAR: Afgekeurd doelpunt B. Nieuwkoop Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
43' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 1-0
46' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
46' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor J. Bataille Antwerp
58' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
61' Wissel Antwerp Wissel V. Fischer voor K. Miyoshi Antwerp
61' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Samatta Antwerp
61' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor P. Gerkens Antwerp
70' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van V. Fischer Antwerp 1-1
71' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor V. Fischer Antwerp
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel K. Mitoma voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
76' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Lynen voor D. Marcq Union Saint-Gilloise
78' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor B. Verstraete Antwerp
79' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Benson met assist van V. Fischer Antwerp 1-2
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
87' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Benson Antwerp
92' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Lazare Amani voor C. Nielsen Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Antwerp
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Antwerp
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.