Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 1 augustus 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 1 augustus 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door E. Sobol, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Club Brugge dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Club Brugge de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Union Saint-Gilloise - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Undav Afgekeurd doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise
37' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Avenatti Union Saint-Gilloise
46' Wissel Club Brugge Wissel E. Sobol voor B. Dost Club Brugge
61' Wissel Club Brugge Wissel H. Vanaken voor R. Vormer Club Brugge
61' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor F. Ricca Club Brugge
61' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Lazare Amani voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
61' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel B. Nieuwkoop voor G. Francois Union Saint-Gilloise
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor D. Undav Union Saint-Gilloise
80' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
82' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Nsoki Club Brugge
84' Doelpunt Club Brugge Doelpunt E. Sobol Club Brugge 0-1
86' Wissel Club Brugge Wissel D. Perez voor N. Lang Club Brugge
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Sorinola voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Marcq voor J. Bager Union Saint-Gilloise
90' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Perez Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Club Brugge
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Club Brugge
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.