Nabeschouwing AS Eupen - Club Brugge (2-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt AS Eupen het zondag 31 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Club Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-1 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AS Eupen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Magnee. Club Brugge kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Jutgla, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 19e minuut zette S. Prevljak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 68e minuut moest AS Eupen verder met een man minder, nadat G. Magnee een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor AS Eupen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AS Eupen - Club Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt AS Eupen Doelpunt G. Magnee met assist van R. Charles-Cook AS Eupen 1-0
7' Doelpunt Club Brugge Doelpunt F. Jutgla met assist van J. Hendry Club Brugge 1-1
19' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van J. Deom AS Eupen 2-1
33' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Peeters AS Eupen
52' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor G. Magnee AS Eupen
61' Wissel Club Brugge Wissel B. Meijer voor S. Nsoki Club Brugge
62' Wissel Club Brugge Wissel K. Sowah voor N. Lang Club Brugge
62' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor E. Balanta Club Brugge
63' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor J. Deom AS Eupen
67' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Christie-Davies AS Eupen
68' Tweede gele kaart AS Eupen Tweede gele kaart voor G. Magnee AS Eupen
70' Wissel AS Eupen Wissel J. Davidson voor I. Nuhu AS Eupen
77' Wissel Club Brugge Wissel C. Larin voor E. Sobol Club Brugge
79' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Hendry Club Brugge
83' Wissel AS Eupen Wissel L. Offermann voor S. Prevljak AS Eupen
89' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Nielsen Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Club Brugge
Opstellingen AS Eupen - Club Brugge
De opstellingen van AS Eupen en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.