Nabeschouwing Cercle Brugge - AS Eupen (5-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Cercle Brugge het zaterdag 15 oktober 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - AS Eupen (5-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 5-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Denkey, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Somers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Cercle Brugge, waarmee A. Ueda zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

S. Peeters zette AS Eupen even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Erik Lambrechts toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 77e minuut nadat A. Denkey namens Cercle Brugge de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Cercle Brugge speler A. Denkey, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - AS Eupen 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Denkey Cercle Brugge 1-0
30' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt T. Somers met assist van L. Lopes Cercle Brugge 2-0
39' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Ueda met assist van O. Deman Cercle Brugge 3-0
44' Penalty AS Eupen Penalty S. Peeters AS Eupen 3-1
46' Wissel AS Eupen Wissel S. Prevljak voor I. Christie-Davies AS Eupen
46' Wissel AS Eupen Wissel R. Paeshuyse voor T. Alloh AS Eupen
49' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Jeggo AS Eupen
60' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Somers Cercle Brugge
62' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Francis voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
73' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor R. Charles-Cook AS Eupen
73' Wissel AS Eupen Wissel N. Bitumazala voor I. Nuhu AS Eupen
73' Wissel Cercle Brugge Wissel C. Ravych voor T. Somers Cercle Brugge
73' Wissel Cercle Brugge Wissel Y. Gboho voor A. Ueda Cercle Brugge
74' Wissel Cercle Brugge Wissel H. van der Bruggen voor L. Lopes Cercle Brugge
76' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor C. Ravych Cercle Brugge
77' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Denkey met assist van D. Hotic Cercle Brugge 4-1
78' Wissel AS Eupen Wissel G. Magnee voor Y. Van Genechten AS Eupen
79' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Velkovski voor O. Deman Cercle Brugge
80' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Paeshuyse AS Eupen
86' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Denkey met assist van Y. Gboho Cercle Brugge 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - AS Eupen
Opstellingen Cercle Brugge - AS Eupen
De opstellingen van Cercle Brugge en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.