Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (0-0) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Mechelen het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - OH Leuven (0-0)

De Jupiler Pro League 2022/2023 wedstrijd tussen Mechelen en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Da Cruz in de 44e minuut, waardoor Mechelen met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor OH Leuven, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Mechelen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bert Put niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Mechelen - OH Leuven 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Ngoy Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Ngoy Mechelen
19' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Al Tamari Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Al Tamari OH Leuven
44' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor A. Da Cruz Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel B. Bolingoli voor G. Hairemans Mechelen
66' Wissel OH Leuven Wissel R. Holzhauser voor J. D. Thorsteinsson OH Leuven
70' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
75' Wissel Mechelen Wissel D. Bates voor J. Ngoy Mechelen
79' Wissel Mechelen Wissel F. Soelle Soelle voor N. Storm Mechelen
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor D. Buijs Mechelen
84' Wissel OH Leuven Wissel N. Nsingi voor H. Mendyl OH Leuven
85' Wissel OH Leuven Wissel J. Dom voor L. Patris OH Leuven
87' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Dom OH Leuven
90' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor F. Soelle Soelle Mechelen
92' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Bolingoli Mechelen
93' Wissel Mechelen Wissel J. Van Hecke voor S. Walsh Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - OH Leuven
Opstellingen Mechelen - OH Leuven
De opstellingen van Mechelen en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Coach Danny Buijs
Voorbeschouwing Mechelen - OH Leuven

Mechelen en OH Leuven treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl OH Leuven slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mechelen 7
Winst OH Leuven 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 10e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 4e plaats.