Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge (0-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt OH Leuven het zondag 14 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 0-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Nielsen, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Jutgla op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Club Brugge vervolgens op 0-3. Het was N. Lang die vanaf 11 meter wist te scoren in de 53e minuut.

Club Brugge kreeg een penalty toegewezen in de 85e minuut, die werd genomen door H. Vanaken. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Club Brugge dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Club Brugge
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
61
115
Gevaarlijke aanvallen
42
61
Passes
386
453
Overtredingen
6
12
Buitenspel
3
7
Corners
7
5
Wissels
6
4
LIVE OH Leuven - Club Brugge 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Nielsen Club Brugge
21' VAR: Afgekeurd doelpunt N. Nsingi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel N. Nsingi OH Leuven
33' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. Nielsen Club Brugge 0-1
41' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor A. Skov Olsen Club Brugge
42' Doelpunt Club Brugge Doelpunt F. Jutgla met assist van K. Sowah Club Brugge 0-2
46' Wissel OH Leuven Wissel J. D. Thorsteinsson voor R. Holzhauser OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel T. Vlietinck voor H. Mendyl OH Leuven
47' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Odoi Club Brugge
53' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Ouedraogo OH Leuven
53' Penalty Club Brugge Penalty N. Lang Club Brugge 0-3
73' Wissel Club Brugge Wissel C. Larin voor F. Jutgla Club Brugge
73' Wissel Club Brugge Wissel L. Audoor voor C. Nielsen Club Brugge
84' Wissel OH Leuven Wissel J. Gamboa voor L. Patris OH Leuven
84' Wissel OH Leuven Wissel J. Dom voor K. Malinov OH Leuven
85' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor L. Patris OH Leuven
85' Penalty gemist Club Brugge Penalty gemist H. Vanaken Club Brugge
86' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. D. Thorsteinsson OH Leuven
92' Wissel Club Brugge Wissel C. Sandra voor K. Sowah Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Club Brugge
Opstellingen OH Leuven - Club Brugge
De opstellingen van OH Leuven en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Marc Brys
Formatie 3-5-2
Coach Carl Hoefkens
Wissels Club Brugge
# Speler Pos.
91 Senne Lammens K
72 Noah Mbamba V
2 Eduard Sobol V
10 Noa Lang M
8 Owen Otasowie M
98 Cisse Sandra M
89 Lynnt Audoor M
11 Cyle Larin A
Voorbeschouwing OH Leuven - Club Brugge

OH Leuven en Club Brugge treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 8 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor OH Leuven. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 3
Winst Club Brugge 8
Gelijkspel 1
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 6e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
OH Leuven - Club Brugge Opstelling OH Leuven Opstelling Club Brugge Live OH Leuven - Club Brugge Live OH Leuven - Club Brugge kijken OH Leuven - Club Brugge kijken Live OH Leuven - Club Brugge stream OH Leuven - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge Uitslag OH Leuven - Club Brugge Statistieken OH Leuven - Club Brugge Jupiler Pro League 2022/2023 OH Leuven - Club Brugge wedden OH Leuven - Club Brugge gokken OH Leuven - Club Brugge Unibet