Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise (0-3) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt OH Leuven het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Union Saint-Gilloise (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-3 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Burgess, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Kandouss op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Union Saint-Gilloise, waarmee D. Vanzeir zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE OH Leuven - Union Saint-Gilloise 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Burgess met assist van T. Teuma Union Saint-Gilloise 0-1
20' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt I. Kandouss Union Saint-Gilloise 0-2
22' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor H. Mendyl OH Leuven
22' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
34' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor V. Boniface Union Saint-Gilloise
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
46' Wissel OH Leuven Wissel R. Holzhauser voor J. D. Thorsteinsson OH Leuven
64' Wissel OH Leuven Wissel N. Nsingi voor H. Mendyl OH Leuven
65' Wissel OH Leuven Wissel S. Kiyine voor K. Malinov OH Leuven
68' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir met assist van S. Adingra Union Saint-Gilloise 0-3
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel L. Lapoussin voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel B. Nieuwkoop voor G. Francois Union Saint-Gilloise
74' Wissel OH Leuven Wissel P. Ngawa voor M. Gonzalez OH Leuven
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel O. El Azzouzi voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
83' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Moris Union Saint-Gilloise
84' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Rodriguez voor V. Boniface Union Saint-Gilloise
90' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Union Saint-Gilloise
Opstellingen OH Leuven - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van OH Leuven en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.