Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (0-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het zondag 2 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-1 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door K. Ndri, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AS Eupen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sint-Truiden - AS Eupen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Jeggo AS Eupen
59' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Kagawa voor C. Bruls Sint-Truiden
64' Wissel AS Eupen Wissel R. Charles-Cook voor I. Nuhu AS Eupen
64' Wissel AS Eupen Wissel G. Magnee voor S. Prevljak AS Eupen
64' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor T. Alloh AS Eupen
67' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor E. Bocat Sint-Truiden
76' Doelpunt AS Eupen Doelpunt K. Ndri met assist van R. Charles-Cook AS Eupen 0-1
79' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor D. Hashioka Sint-Truiden
80' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Kaya voor M. Konate Sint-Truiden
80' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Davidson AS Eupen
84' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor F. Boya Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - AS Eupen
Opstellingen Sint-Truiden - AS Eupen
De opstellingen van Sint-Truiden en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen

Sint-Truiden en AS Eupen treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Sint-Truiden favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 6
Winst AS Eupen 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 11e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 17e plaats.