Nabeschouwing Sint-Truiden - Cercle Brugge (0-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 18:15 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het zaterdag 12 november 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Cercle Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Cercle Brugge
LIVE Sint-Truiden - Cercle Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Cercle Brugge
Opstellingen Sint-Truiden - Cercle Brugge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Cercle Brugge

Sint-Truiden en Cercle Brugge treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sint-Truiden. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 5
Winst Cercle Brugge 9
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 9e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Cercle Brugge Opstelling Sint-Truiden Opstelling Cercle Brugge Live Sint-Truiden - Cercle Brugge Live Sint-Truiden - Cercle Brugge kijken Sint-Truiden - Cercle Brugge kijken Live Sint-Truiden - Cercle Brugge stream Sint-Truiden - Cercle Brugge Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Cercle Brugge Uitslag Sint-Truiden - Cercle Brugge Statistieken Sint-Truiden - Cercle Brugge Jupiler Pro League 2022/2023 Sint-Truiden - Cercle Brugge wedden Sint-Truiden - Cercle Brugge gokken Sint-Truiden - Cercle Brugge Unibet