Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (2-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het zaterdag 15 oktober 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Kagawa, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Boya op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist Sporting Charleroi de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Hosseinzadeh. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sporting Charleroi kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Sint-Truiden dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Sporting Charleroi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Kagawa Sint-Truiden 1-0
18' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Hayashi Sint-Truiden
19' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Nkuba Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor Y. Badji Sporting Charleroi
49' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Heymans Sporting Charleroi
54' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Hosseinzadeh voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
54' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Morioka voor D. Marcq Sporting Charleroi
57' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Bruls voor S. Kagawa Sint-Truiden
59' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Benbouali voor K. Nkuba Sporting Charleroi
70' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt F. Boya met assist van S. Okazaki Sint-Truiden 2-0
71' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Kaya voor D. Hayashi Sint-Truiden
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Wasinski voor J. Bager Sporting Charleroi
88' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor S. Okazaki Sint-Truiden
92' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Hosseinzadeh Sporting Charleroi 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Sporting Charleroi
Opstellingen Sint-Truiden - Sporting Charleroi
De opstellingen van Sint-Truiden en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.