Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise (1-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het zaterdag 23 juli 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise (1-1)

De Jupiler Pro League 2022/2023 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Hayashi, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Adingra, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Hayashi met assist van D. Hashioka Sint-Truiden 1-0
33' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
40' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Sykes voor I. Kandouss Union Saint-Gilloise
52' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Dony voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
71' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Adingra Union Saint-Gilloise 1-1
74' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kagawa Sint-Truiden
74' Wissel Sint-Truiden Wissel G. Bruno voor S. Kagawa Sint-Truiden
85' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor R. Sykes Union Saint-Gilloise
86' Wissel Sint-Truiden Wissel F. Kaya voor D. Hayashi Sint-Truiden
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Salah El Boukammiri voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
94' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.