Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo (0-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 19 februari 2023 - 19:15 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Sint-Truiden het zondag 19 februari 2023 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Westerlo
LIVE Sint-Truiden - Westerlo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Westerlo
Opstellingen Sint-Truiden - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Westerlo

Sint-Truiden en Westerlo treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 17 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sint-Truiden. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 3
Winst Westerlo 17
Gelijkspel 2
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 9e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Westerlo Opstelling Sint-Truiden Opstelling Westerlo Live Sint-Truiden - Westerlo Live Sint-Truiden - Westerlo kijken Sint-Truiden - Westerlo kijken Live Sint-Truiden - Westerlo stream Sint-Truiden - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Westerlo Uitslag Sint-Truiden - Westerlo Statistieken Sint-Truiden - Westerlo Jupiler Pro League 2022/2023 Sint-Truiden - Westerlo wedden Sint-Truiden - Westerlo gokken Sint-Truiden - Westerlo Unibet