Nabeschouwing Standard Luik - AS Eupen (3-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Vrijdag 27 januari 2023 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Standard Luik het vrijdag 27 januari 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - AS Eupen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - AS Eupen
Goals
3
1
LIVE Standard Luik - AS Eupen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - AS Eupen
Opstellingen Standard Luik - AS Eupen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Standard Luik - AS Eupen

Standard Luik en AS Eupen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 9
Winst AS Eupen 3
Gelijkspel 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 6e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Standard Luik - AS Eupen Opstelling Standard Luik Opstelling AS Eupen Live Standard Luik - AS Eupen Live Standard Luik - AS Eupen kijken Standard Luik - AS Eupen kijken Live Standard Luik - AS Eupen stream Standard Luik - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - AS Eupen Uitslag Standard Luik - AS Eupen Statistieken Standard Luik - AS Eupen Jupiler Pro League 2022/2023 Standard Luik - AS Eupen wedden Standard Luik - AS Eupen gokken Standard Luik - AS Eupen Unibet