Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo (1-1) || Jupiler Pro League 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2022/2023 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 6 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Westerlo (1-1)

De Jupiler Pro League 2022/2023 wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door L. Foster, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Union Saint-Gilloise het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk G. Nilsson die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Union Saint-Gilloise - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Fixelles Westerlo
41' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
45' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Foster met assist van H. Akbunar Westerlo 0-1
57' Wissel Westerlo Wissel T. Van den Keybus voor H. Akbunar Westerlo
63' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Adingra voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
70' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Van den Keybus Westerlo
74' Wissel Westerlo Wissel T. Dierckx voor E. Jordanov Westerlo
75' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor K. Vaesen Westerlo
78' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Nilsson voor V. Boniface Union Saint-Gilloise
78' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
84' Wissel Westerlo Wissel Lucas Mineiro voor M. Fixelles Westerlo
84' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
87' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Sykes voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
92' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Dierckx Westerlo
92' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt G. Nilsson met assist van R. Sykes Union Saint-Gilloise 1-1
95' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Westerlo
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Westerlo
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Westerlo zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.