Nabeschouwing Ufa - Ural (1-0) || Russische Premier League 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 14:00 uur



Ufa - Ural

In de Russische Premier League 2016/2017 neemt Ufa het zondag 21 mei 2017 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Seldyakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Ural
Goals
1
0
LIVE Ufa - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Ural
Opstellingen Ufa - Ural
De opstellingen van Ufa en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Ural

Ufa en Ural treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Seldyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 31 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 4 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ufa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Ural 4
Gelijkspel 1
Totaal 5
Tags
Ufa - Ural Opstelling Ufa Opstelling Ural Live Ufa - Ural Live Ufa - Ural kijken Ufa - Ural kijken Live Ufa - Ural stream Ufa - Ural Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Ural Uitslag Ufa - Ural Statistieken Ufa - Ural Russische Premier League 2016/2017 Ufa - Ural wedden Ufa - Ural gokken Ufa - Ural Unibet