Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva (0-2) || Russische Premier League

Vrijdag 23 november 2018 - 16:00 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het vrijdag 23 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 0-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door H. Magnússon, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist CSKA Moskva opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het T. Zhamaletdinov die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor CSKA Moskva.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - CSKA Moskva
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
102
139
Gevaarlijke aanvallen
37
48
Passes
386
481
Overtredingen
10
19
Buitenspel
4
0
Corners
3
5
Wissels
1
2
LIVE Akhmat Grozny - CSKA Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Bistrović CSKA Moskva
35' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor O. Ivanov Akhmat Grozny
57' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt H. Magnússon met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 0-1
72' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnússon CSKA Moskva
76' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor T. Nishimura CSKA Moskva
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor M. Musalov Akhmat Grozny
86' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Mael Akhmat Grozny
86' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Shchennikov CSKA Moskva
96' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Zhamaletdinov voor F. Chalov CSKA Moskva
96' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt T. Zhamaletdinov met assist van N. Vlašić CSKA Moskva 0-2
Opstellingen Akhmat Grozny - CSKA Moskva
De opstellingen van Akhmat Grozny en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach
Wissels Akhmat Grozny
# Speler Pos.
33 Vitaliy Gudiev K
70 Ayub Batsuev M
59 Evgeny Kharin M
10 Ali Kadyrov A
17 Ablay Mbengue A
9 Zaur Sadaev A
18 Bekim Balaj A
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva

Akhmat Grozny en CSKA Moskva treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 8e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Akhmat Grozny - CSKA Moskva Opstelling Akhmat Grozny Opstelling CSKA Moskva Live Akhmat Grozny - CSKA Moskva Live Akhmat Grozny - CSKA Moskva kijken Akhmat Grozny - CSKA Moskva kijken Live Akhmat Grozny - CSKA Moskva stream Akhmat Grozny - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - CSKA Moskva Uitslag Akhmat Grozny - CSKA Moskva Statistieken Akhmat Grozny - CSKA Moskva Russische Premier League 2018/2019 Akhmat Grozny - CSKA Moskva wedden Akhmat Grozny - CSKA Moskva gokken Akhmat Grozny - CSKA Moskva Unibet