Nabeschouwing Anzhi - Akhmat Grozny (0-1) || Russische Premier League

Vrijdag 19 april 2019 - 18:30 uur

In de Russische Premier League neemt Anzhi het vrijdag 19 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Akhmat Grozny (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door O. Ivanov, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Akhmat Grozny dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Akhmat Grozny uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Anzhi - Akhmat Grozny
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
8
16
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
85
141
Gevaarlijke aanvallen
24
43
Passes
491
522
Overtredingen
15
25
Buitenspel
2
1
Corners
3
7
Wissels
3
2
LIVE Anzhi - Akhmat Grozny 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor V. Kulik Anzhi
65' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor B. Balaj Akhmat Grozny
67' Wissel Anzhi Wissel P. Dolgov voor Anzhi
67' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor P. Dolgov A. Katsaev Anzhi
77' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt O. Ivanov met assist van Ravanelli Akhmat Grozny 0-1
79' Wissel Anzhi Wissel I. Ivanchenko voor S. Gaydarov Anzhi
79' Wissel Anzhi Wissel I. Markelov voor A. Ponce Anzhi
82' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Szymański voor Ravanelli Akhmat Grozny
84' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Semenov Akhmat Grozny
Opstellingen Anzhi - Akhmat Grozny
De opstellingen van Anzhi en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Magomed Adiev
Formatie 5-4-1
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing Anzhi - Akhmat Grozny

Anzhi en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Anzhi en Akhmat Grozny elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Anzhi 0
Winst Akhmat Grozny 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 15e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Anzhi - Akhmat Grozny Opstelling Anzhi Opstelling Akhmat Grozny Live Anzhi - Akhmat Grozny Live Anzhi - Akhmat Grozny kijken Anzhi - Akhmat Grozny kijken Live Anzhi - Akhmat Grozny stream Anzhi - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Anzhi - Akhmat Grozny Uitslag Anzhi - Akhmat Grozny Statistieken Anzhi - Akhmat Grozny Russische Premier League 2018/2019 Anzhi - Akhmat Grozny wedden Anzhi - Akhmat Grozny gokken Anzhi - Akhmat Grozny Unibet