Nabeschouwing Arsenal Tula - Ural (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Arsenal Tula het zaterdag 13 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Ural (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Merkulov in de 76e minuut, waardoor Ural met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Arsenal Tula en Ural gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitali Meshkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arsenal Tula - Ural 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
37' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
46' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor G. Kostadinov Arsenal Tula
58' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
64' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khagush voor K. Kombarov Arsenal Tula
76' Rode kaart Ural Rode kaart voor M. Merkulov Ural
78' Wissel Ural Wissel S. Bryzgalov voor A. Panyukov Ural
81' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor N. Dimitrov Ural
83' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Pogrebnyak Ural
84' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Haroyan voor Arsenal Tula
84' Wissel Ural Wissel E. Kangwa voor Z. Bakaev Ural
91' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Víctor Álvarez Arsenal Tula
92' Wissel Ural Wissel R. Emelyanov voor A. Egorychev Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Ural
Opstellingen Arsenal Tula - Ural
De opstellingen van Arsenal Tula en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Ural

Arsenal Tula en Ural treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 3 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal Tula. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 1
Winst Ural 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 7e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 12e plaats.