Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 3 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Rausch van Dinamo Moskva. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 81e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor CSKA Moskva, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Dinamo Moskva, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Eskov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dinamo Moskva - CSKA Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Eduardo CSKA Moskva
10' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Sow Dinamo Moskva
14' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Rausch Dinamo Moskva
17' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Moskvichev voor S. Sow Dinamo Moskva
56' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor A. Dzagoev CSKA Moskva
62' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Sosnin voor A. Tetteh Dinamo Moskva
70' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Shchennikov voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Lutsenko voor K. Panchenko Dinamo Moskva
81' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor K. Rausch Dinamo Moskva
88' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Khosonov voor K. Nababkin CSKA Moskva
90' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor F. Chalov CSKA Moskva
95' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Shunin Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - CSKA Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Dinamo Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva

Dinamo Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 8
Winst CSKA Moskva 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 10e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 5e plaats.