Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 20 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door K. Panchenko, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dinamo Moskva uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Dinamo Moskva - Krylya Sovetov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
21' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Tetteh Dinamo Moskva
35' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Rabiu Krylya Sovetov
59' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor E. Lutsenko Dinamo Moskva
67' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Panchenko met assist van A. Yusupov Dinamo Moskva 1-0
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Kornilenko voor R. Şeydayev Krylya Sovetov
75' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tkachuk voor J. Ananidze Krylya Sovetov
78' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Sow voor A. Yusupov Dinamo Moskva
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor M. Rabiu Krylya Sovetov
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Rykov voor A. Tetteh Dinamo Moskva
90' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Panchenko Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Dinamo Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov

Dinamo Moskva en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 5
Winst Krylya Sovetov 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 13e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 11e plaats.