Nabeschouwing Dinamo Moskva - Yenisey (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 24 november 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Yenisey (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Yenisey. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Yenisey kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Komkov. Een benutte penalty van Joãozinho in de 53e minuut zorgde er even later voor dat Dinamo Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 55e minuut zette D. Yatchenko zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Yenisey de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 89e minuut moest Dinamo Moskva verder met een man minder, nadat G. Morozov een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Yenisey dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dinamo Moskva - Yenisey 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Yenisey Doelpunt M. Komkov met assist van A. Zotov Yenisey 0-1
6' Wissel Yenisey Wissel P. Zanev voor R. Dugalic Yenisey
25' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
37' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Tetteh Dinamo Moskva
49' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor D. Yatchenko Yenisey
46' Wissel Yenisey Wissel A. Fatullaev voor F. Ogude Yenisey
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Rykov voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Kozlov voor K. Panchenko Dinamo Moskva
53' Penalty Dinamo Moskva Penalty Joãozinho Dinamo Moskva 1-1
55' Doelpunt Yenisey Doelpunt D. Yatchenko Yenisey 1-2
70' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Miguel Cardoso Dinamo Moskva
77' Wissel Dinamo Moskva Wissel F. Černych voor Joãozinho Dinamo Moskva
78' Wissel Yenisey Wissel M. Obradović voor A. Kutjin Yenisey
87' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor G. Morozov Dinamo Moskva
89' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor G. Morozov Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Yenisey
Opstellingen Dinamo Moskva - Yenisey
De opstellingen van Dinamo Moskva en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Yenisey zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.