Nabeschouwing Krasnodar - Anzhi (5-0) || Russische Premier League

Zondag 31 maart 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zondag 31 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Anzhi (5-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 5-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Wamberto, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 38e minuut voor dat Krasnodar via V. Claesson op 2-0 kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee M. Suleymanov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Krasnodar geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Ignatyev. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Krasnodar. Deze werd gescoord door M. Suleymanov in de 70e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Anzhi
Goals
5
0
Balbezit
75%
25%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
29
3
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
173
57
Gevaarlijke aanvallen
68
12
Passes
773
252
Overtredingen
13
12
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Krasnodar - Anzhi 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Wamberto met assist van V. Claesson Krasnodar 1-0
30' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
38' Penalty Krasnodar Penalty V. Claesson Krasnodar 2-0
41' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Belov Anzhi
54' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor R. Gigolaev Anzhi
54' Wissel Anzhi Wissel I. Markelov voor S. Gaydarov Anzhi
55' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van I. Ignatyev Krasnodar 3-0
67' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatyev met assist van M. Pereyra Krasnodar 4-0
70' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van M. Pereyra Krasnodar 5-0
71' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor V. Claesson Krasnodar
72' Wissel Anzhi Wissel G. Agalarov voor A. Ponce Anzhi
72' Wissel Krasnodar Wissel A. Golubev voor Y. Gazinskiy Krasnodar
72' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor S. Petrov Krasnodar
87' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Markelov Anzhi
Opstellingen Krasnodar - Anzhi
De opstellingen van Krasnodar en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Anzhi zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Murad Musaev
Wissels Krasnodar
# Speler Pos.
66 Denis Adamov K
88 Andrey Sinitsyn K
3 Jón Guðni Fjóluson V
50 Artem Golubev V
89 Dmitriy Stotskiy M
47 Daniil Utkin M
Formatie 3-5-1-1
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Krasnodar - Anzhi

Krasnodar en Anzhi treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Anzhi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Anzhi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 5e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - Anzhi Opstelling Krasnodar Opstelling Anzhi Live Krasnodar - Anzhi Live Krasnodar - Anzhi kijken Krasnodar - Anzhi kijken Live Krasnodar - Anzhi stream Krasnodar - Anzhi Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Anzhi Uitslag Krasnodar - Anzhi Statistieken Krasnodar - Anzhi Russische Premier League 2018/2019 Krasnodar - Anzhi wedden Krasnodar - Anzhi gokken Krasnodar - Anzhi Unibet