Nabeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov (1-0) || Russische Premier League

Zaterdag 6 april 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zaterdag 6 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Petrov in de 71e minuut, waardoor Krasnodar met een man minder kwam te staan. In de 87e minuut was het Krasnodar dat via R. Şeydayev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Aleksey Eskov. Vlak voor tijd werd de stand 1-0 doordat V. Claesson van Krasnodar een penalty wist te benutten in de 92e minuut.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor Krasnodar de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Krylya Sovetov
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
133
95
Gevaarlijke aanvallen
63
41
Passes
507
380
Overtredingen
9
13
Buitenspel
1
1
Corners
9
4
Wissels
2
2
LIVE Krasnodar - Krylya Sovetov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Timofeev Krylya Sovetov
30' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Samardžić Krylya Sovetov
52' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
58' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor M. Rabiu Krylya Sovetov
63' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
63' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Poluyakhtov Krylya Sovetov
67' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor I. Ignatyev Krasnodar
71' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor S. Petrov Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor M. Pereyra Krasnodar
87' Penalty Krasnodar Penalty R. Şeydayev M. Kanunnikov Krasnodar
91' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Denisov Krylya Sovetov
92' Penalty Krasnodar Penalty V. Claesson Krasnodar 1-0
Opstellingen Krasnodar - Krylya Sovetov
De opstellingen van Krasnodar en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov

Krasnodar en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Krylya Sovetov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Krylya Sovetov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - Krylya Sovetov Opstelling Krasnodar Opstelling Krylya Sovetov Live Krasnodar - Krylya Sovetov Live Krasnodar - Krylya Sovetov kijken Krasnodar - Krylya Sovetov kijken Live Krasnodar - Krylya Sovetov stream Krasnodar - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Krylya Sovetov Uitslag Krasnodar - Krylya Sovetov Statistieken Krasnodar - Krylya Sovetov Russische Premier League 2018/2019 Krasnodar - Krylya Sovetov wedden Krasnodar - Krylya Sovetov gokken Krasnodar - Krylya Sovetov Unibet