Nabeschouwing Krylya Sovetov - Akhmat Grozny (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 10 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Akhmat Grozny (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Ravanelli, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kanunnikov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette O. Ivanov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Akhmat Grozny de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roman Galimov, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krylya Sovetov - Akhmat Grozny 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Semenov Akhmat Grozny
11' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor W. Ángel Akhmat Grozny
59' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Mohammadi Akhmat Grozny
64' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Ravanelli met assist van R. Utsiev Akhmat Grozny 0-1
65' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Şeydayev voor A. Chochiev Krylya Sovetov
66' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Pliev Akhmat Grozny
69' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Kanunnikov met assist van G. Zotov Krylya Sovetov 1-1
72' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sobolev voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
76' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chicherin Krylya Sovetov
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Yakovlev voor D. Tkachuk Krylya Sovetov
81' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt O. Ivanov Akhmat Grozny 1-2
84' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor M. Mitrishev Akhmat Grozny
86' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Samardžić Krylya Sovetov
91' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Gashchenkov voor Ravanelli Akhmat Grozny
92' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Sobolev Krylya Sovetov