Nabeschouwing Krylya Sovetov - Yenisey (4-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 9 maart 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Yenisey (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 4-0 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. P. Anton maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krylya Sovetov vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Krylya Sovetov vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kanunnikov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het S. Kornilenko van Krylya Sovetov die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Krylya Sovetov in de 81e minuut, nadat R. Şeydayev de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Krylya Sovetov.

LIVE Krylya Sovetov - Yenisey 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Poluyakhtov Krylya Sovetov
34' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor F. Ogude Yenisey
37' Penalty Krylya Sovetov Penalty P. Anton Krylya Sovetov 1-0
38' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Zotov voor N. Chicherin Krylya Sovetov
56' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor D. Torbinski Yenisey
57' Wissel Yenisey Wissel M. Kostyukov voor A. Zotov Yenisey
60' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Kanunnikov met assist van A. Samedov Krylya Sovetov 2-0
62' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor B. Sarr Yenisey
62' Penalty Krylya Sovetov Penalty S. Kornilenko Krylya Sovetov 3-0
66' Wissel Yenisey Wissel A. Khubulov voor D. Torbinski Yenisey
75' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor A. Samedov Krylya Sovetov
77' Wissel Yenisey Wissel M. Komkov voor A. Sarkisov Yenisey
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Şeydayev voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
81' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt R. Şeydayev Krylya Sovetov 4-0
87' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Khubulov Yenisey
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Yenisey
Opstellingen Krylya Sovetov - Yenisey
De opstellingen van Krylya Sovetov en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yenisey zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.