Nabeschouwing Orenburg - Anzhi (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 1 maart 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Orenburg het vrijdag 1 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Anzhi (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Sivakov van Orenburg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 56e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 58 minuten was het V. Kulik die Anzhi op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Anzhi uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Orenburg - Anzhi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Markelov Anzhi
34' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Begić Orenburg
39' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel D. Popovič voor N. Malyarov Orenburg
53' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Sutormin Orenburg
56' Tweede gele kaart Orenburg Tweede gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
58' Doelpunt Anzhi Doelpunt V. Kulik Anzhi 0-1
69' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Katsaev Anzhi
70' Wissel Orenburg Wissel A. Kozlov voor Đ. Despotović Orenburg
72' Wissel Anzhi Wissel J. Lescano voor A. Katsaev Anzhi
79' Wissel Anzhi Wissel P. Dolgov voor A. Ponce Anzhi
79' Wissel Orenburg Wissel Ricardo Alves voor A. Sutormin Orenburg
86' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor Y. Dyupin Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Anzhi
Opstellingen Orenburg - Anzhi
De opstellingen van Orenburg en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Anzhi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Orenburg - Anzhi

Orenburg en Anzhi treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Anzhi in de Russische Premier League vond plaats op 17 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Orenburg als Anzhi wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Orenburg 1
Winst Anzhi 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 10e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 15e plaats.