Nabeschouwing Orenburg - Dinamo Moskva (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 09:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Orenburg het zaterdag 16 maart 2019 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Dinamo Moskva (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Đ. Despotović, waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Orenburg uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Orenburg - Dinamo Moskva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor F. Černych Dinamo Moskva
29' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Begić Orenburg
36' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Breev Orenburg
38' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Holmén Dinamo Moskva
52' Doelpunt Orenburg Doelpunt Đ. Despotović met assist van D. Miškić Orenburg 1-0
53' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Đ. Despotović Orenburg
59' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Andreev Orenburg
62' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor E. Lutsenko Dinamo Moskva
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor F. Černych Dinamo Moskva
67' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Tetteh Dinamo Moskva
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor S. Holmén Dinamo Moskva
74' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
79' Wissel Orenburg Wissel V. Afonin voor D. Popovič Orenburg
82' Wissel Orenburg Wissel A. Kozlov voor Đ. Despotović Orenburg
95' Wissel Orenburg Wissel G. Chirkin voor S. Breev Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Dinamo Moskva
Opstellingen Orenburg - Dinamo Moskva
De opstellingen van Orenburg en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.