Nabeschouwing Orenburg - Krylya Sovetov (3-1) || Russische Premier League 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Orenburg het woensdag 3 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Krylya Sovetov (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. A. Sutormin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Orenburg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van R. Şeydayev in de 12e minuut zorgde er even later voor dat Krylya Sovetov weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 17e minuut zette S. Begić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Orenburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Orenburg vergroot nadat M. Sivakov de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Orenburg.

LIVE Orenburg - Krylya Sovetov 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Orenburg Penalty A. Sutormin Orenburg 1-0
11' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Oyewole Orenburg
12' Penalty Krylya Sovetov Penalty R. Şeydayev Krylya Sovetov 1-1
17' Doelpunt Orenburg Doelpunt S. Begić Orenburg 2-1
19' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Zotov Krylya Sovetov
46' Wissel Orenburg Wissel M. Sivakov voor A. Oyewole Orenburg
53' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor T. Burlak Krylya Sovetov
54' Doelpunt Orenburg Doelpunt M. Sivakov met assist van D. Popovič Orenburg 3-1
66' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor G. Zotov Krylya Sovetov
70' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
73' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor P. Anton Krylya Sovetov
77' Wissel Orenburg Wissel V. Afonin voor D. Popovič Orenburg
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Vučićević voor R. Şeydayev Krylya Sovetov
85' Wissel Orenburg Wissel A. Kozlov voor Đ. Despotović Orenburg
91' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miškić Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Krylya Sovetov
Opstellingen Orenburg - Krylya Sovetov
De opstellingen van Orenburg en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Orenburg - Krylya Sovetov

Orenburg en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 5 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Orenburg favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Orenburg 2
Winst Krylya Sovetov 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 10e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 11e plaats.