Nabeschouwing Orenburg - Zenit (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Orenburg het zondag 16 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Zenit (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Erokhin, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Erokhin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Orenburg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Oyewole. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Orenburg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Zenit dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Orenburg - Zenit 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van L. Paredes Zenit 0-1
41' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miškić Orenburg
45' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van A. Dzyuba Zenit 0-2
48' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Oyewole Orenburg 1-2
50' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
61' Wissel Zenit Wissel A. Anyukov voor E. Nabiullin Zenit
70' Wissel Orenburg Wissel Ricardo Alves voor D. Popovič Orenburg
71' Wissel Zenit Wissel C. Marchisio voor L. Paredes Zenit
76' Wissel Orenburg Wissel A. Kozlov voor Đ. Despotović Orenburg
84' Wissel Zenit Wissel Hernani voor O. Shatov Zenit
85' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor A. Sutormin Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Zenit
Opstellingen Orenburg - Zenit
De opstellingen van Orenburg en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Orenburg - Zenit

Orenburg en Zenit treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 26 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 2 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Orenburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Orenburg 0
Winst Zenit 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 8e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.