Nabeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg (2-0) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 3 mei 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rubin Kazan' het vrijdag 3 mei 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Bashkirov zette Rubin Kazan op een 1-0 voorsprong in de 35e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 77e minuut voor dat Rubin Kazan via D. Poloz op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'.

LIVE Rubin Kazan' - Orenburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
31' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Tsallagov Rubin Kazan
35' Eigen doelpunt Rubin Kazan Eigen doelpunt E. Bashkirov K. Bayramyan Rubin Kazan 1-0
45' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel Ricardo Alves voor N. Malyarov Orenburg
69' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Mogilevets voor V. Podberezkin Rubin Kazan
76' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
77' Penalty Rubin Kazan Penalty D. Poloz Rubin Kazan 2-0
81' Wissel Orenburg Wissel A. Galadzhan voor V. Afonin Orenburg
84' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Kalinin voor D. Stepanov Rubin Kazan
87' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Sagitov voor D. Poloz Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Orenburg
Opstellingen Rubin Kazan' - Orenburg
De opstellingen van Rubin Kazan' en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Kurban Berdyev
Formatie 5-3-2
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg

Rubin Kazan' en Orenburg treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 5 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 0
Winst Orenburg 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 11e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 7e plaats.