Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva (0-2) || Russische Premier League

Zaterdag 6 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zaterdag 6 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 0-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Sigurdsson, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sigurdsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - CSKA Moskva
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
18
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
127
105
Gevaarlijke aanvallen
50
37
Passes
503
358
Overtredingen
14
18
Buitenspel
1
1
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Spartak Moskva - CSKA Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van N. Vlašić CSKA Moskva 0-1
49' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Rodrigo Becão CSKA Moskva
52' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
55' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van M. Fernandes CSKA Moskva 0-2
62' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Melkadze voor L. Melgarejo Spartak Moskva
62' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Guliev voor D. Glushakov Spartak Moskva
64' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
68' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Maximenko voor A. Selikhov Spartak Moskva
73' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
78' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrović voor I. Akhmetov CSKA Moskva
93' Wissel CSKA Moskva Wissel D. Efremov voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
95' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor F. Chalov CSKA Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva

Spartak Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spartak Moskva - CSKA Moskva Opstelling Spartak Moskva Opstelling CSKA Moskva Live Spartak Moskva - CSKA Moskva Live Spartak Moskva - CSKA Moskva kijken Spartak Moskva - CSKA Moskva kijken Live Spartak Moskva - CSKA Moskva stream Spartak Moskva - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva Uitslag Spartak Moskva - CSKA Moskva Statistieken Spartak Moskva - CSKA Moskva Russische Premier League 2018/2019 Spartak Moskva - CSKA Moskva wedden Spartak Moskva - CSKA Moskva gokken Spartak Moskva - CSKA Moskva Unibet