Nabeschouwing Spartak Moskva - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zondag 3 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Krasnodar (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Zé Luís, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Krasnodar kwam na 25 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Pereyra, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 94e minuut kreeg A. Martynovich van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Krasnodar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Spartak Moskva - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Zé Luís met assist van Ayrton Spartak Moskva 1-0
25' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Pereyra met assist van C. Ramírez Krasnodar 1-1
32' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Hanni Spartak Moskva
44' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor A. Lomovitski Spartak Moskva
49' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
52' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
61' Wissel Krasnodar Wissel Ari voor M. Suleymanov Krasnodar
64' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Melkadze voor Luiz Adriano Spartak Moskva
66' Wissel Krasnodar Wissel K. Olsson voor M. Pereyra Krasnodar
76' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
80' Wissel Krasnodar Wissel D. Skopintsev voor Wamberto Krasnodar
81' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Glushakov voor S. Hanni Spartak Moskva
94' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Krasnodar
Opstellingen Spartak Moskva - Krasnodar
De opstellingen van Spartak Moskva en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Krasnodar

Spartak Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 11
Winst Krasnodar 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.