Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ural het zaterdag 16 maart 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - CSKA Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 0-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door M. Fernandes, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CSKA Moskva uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ural - CSKA Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnússon CSKA Moskva
20' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
30' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
46' Wissel Ural Wissel S. Bryzgalov voor M. Merkulov Ural
54' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor H. Magnússon CSKA Moskva
55' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
61' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Sigurdsson voor T. Nishimura CSKA Moskva
69' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor P. Pogrebnyak Ural
75' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 0-1
83' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrović voor G. Shchennikov CSKA Moskva
85' Wissel Ural Wissel V. Haroyan voor N. Dimitrov Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - CSKA Moskva
Opstellingen Ural - CSKA Moskva
De opstellingen van Ural en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - CSKA Moskva

Ural en CSKA Moskva treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 9 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ural. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ural 0
Winst CSKA Moskva 9
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 11e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.