Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou (2-2) || Russische Premier League

Zondag 19 mei 2019 - 10:30 uur

In de Russische Premier League neemt Ural het zondag 19 mei 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg.

Via de Ural - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou (2-2)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Ural en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Anton Miranchuk, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Ural kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Panyukov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette O. El Kabir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 64e minuut scoorde Lokomotiv Moskva via S. Strandberg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 66e minuut moest Ural verder met een man minder, nadat S. Strandberg een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ural - Lokomotiv Moskou
Goals
2
2
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
19
Schoten op doel
4
9
Aanvallen
95
110
Gevaarlijke aanvallen
37
59
Passes
361
352
Overtredingen
13
9
Buitenspel
1
1
Corners
4
11
Wissels
3
1
LIVE Ural - Lokomotiv Moskou 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Anton Miranchuk met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 0-1
34' Wissel Ural Wissel R. Emelyanov voor D. Polyakov Ural
39' Doelpunt Ural Doelpunt A. Panyukov met assist van E. Bicfalvi Ural 1-1
46' Doelpunt Ural Doelpunt O. El Kabir Ural 2-1
53' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Kvaratskhelia voor Éder Lokomotiv Moskva
64' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty S. Strandberg Lokomotiv Moskva
64' Gele kaart Ural Gele kaart voor Anton Miranchuk Ural 2-2
66' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor S. Strandberg Ural
69' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Kvaratskhelia Lokomotiv Moskva
76' Wissel Ural Wissel V. Haroyan voor A. Panyukov Ural
80' Wissel Ural Wissel V. Ilyin voor O. El Kabir Ural
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
Opstellingen Ural - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Ural en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou

Ural en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ural en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst Lokomotiv Moskou 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 11e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Ural - Lokomotiv Moskou Opstelling Ural Opstelling Lokomotiv Moskou Live Ural - Lokomotiv Moskou Live Ural - Lokomotiv Moskou kijken Ural - Lokomotiv Moskou kijken Live Ural - Lokomotiv Moskou stream Ural - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou Uitslag Ural - Lokomotiv Moskou Statistieken Ural - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2018/2019 Ural - Lokomotiv Moskou wedden Ural - Lokomotiv Moskou gokken Ural - Lokomotiv Moskou Unibet