Nabeschouwing Yenisey - Orenburg (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Donderdag 25 april 2019 - 15:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Yenisey het donderdag 25 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyj Stadion in Krasnoyarsk.

Via de Yenisey - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Yenisey en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Yenisey. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. A. Sobolev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Yenisey vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 64e minuut kreeg G. Chirkin van Orenburg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Orenburg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Semakin dacht na 78 minuten te scoren voor Orenburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Yenisey via F. Ogude, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Yenisey.

Wedstrijdstatistieken Yenisey - Orenburg
Goals
2
1
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
7
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
99
127
Gevaarlijke aanvallen
43
51
Passes
374
410
Overtredingen
15
19
Buitenspel
3
1
Corners
4
4
Wissels
3
2
LIVE Yenisey - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
32' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Oyewole Orenburg
35' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor G. Chirkin Orenburg
36' Penalty Yenisey Penalty A. Sobolev Yenisey 1-0
45' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Sutormin Orenburg
46' Wissel Yenisey Wissel A. Khubulov voor P. Komolov Yenisey
56' Wissel Orenburg Wissel A. Malykh voor A. Galadzhan Orenburg
64' Tweede gele kaart Orenburg Tweede gele kaart voor G. Chirkin Orenburg
64' Wissel Orenburg Wissel S. Kozlov voor Orenburg
72' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Kozlov A. Oyewole Orenburg
76' Wissel Yenisey Wissel M. Sivakov voor Yenisey
78' Doelpunt Orenburg Doelpunt M. Semakin met assist van D. Torbinski Orenburg
80' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor Đ. Despotović Yenisey 1-1
84' Wissel Yenisey Wissel A. Khubulov voor Yenisey
84' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Kutjin A. Zotov Yenisey
90' Doelpunt Yenisey Doelpunt F. Ogude Yenisey
93' Doelpunt Yenisey Doelpunt A. Kutjin met assist van A. Sobolev Yenisey 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - Orenburg
Opstellingen Yenisey - Orenburg
De opstellingen van Yenisey en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Voorbeschouwing Yenisey - Orenburg

Yenisey en Orenburg treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yenisey en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Yenisey 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yenisey op een 16e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Yenisey - Orenburg Opstelling Yenisey Opstelling Orenburg Live Yenisey - Orenburg Live Yenisey - Orenburg kijken Yenisey - Orenburg kijken Live Yenisey - Orenburg stream Yenisey - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Yenisey - Orenburg Uitslag Yenisey - Orenburg Statistieken Yenisey - Orenburg Russische Premier League 2018/2019 Yenisey - Orenburg wedden Yenisey - Orenburg gokken Yenisey - Orenburg Unibet