Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (1-0) || Russische Premier League

Zondag 14 juli 2019 - 20:30 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het zondag 14 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg B. Berisha van Akhmat Grozny via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 28 minuten was het B. Berisha die Akhmat Grozny op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Akhmat Grozny.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Krasnodar
Goals
1
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
13
18
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
129
138
Gevaarlijke aanvallen
82
95
Passes
339
543
Overtredingen
24
21
Buitenspel
1
2
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Akhmat Grozny - Krasnodar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
10' Penalty gemist Akhmat Grozny Penalty gemist B. Berisha Akhmat Grozny
28' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt B. Berisha met assist van R. Utsiev Akhmat Grozny 1-0
33' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
35' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Kharin Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Szymanski voor A. Wilker Akhmat Grozny
56' Wissel Krasnodar Wissel C. Ramirez voor S. Petrov Krasnodar
69' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Y. Namli Krasnodar
71' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Kambolov Krasnodar
74' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor K. Olsson Krasnodar
82' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Silva Lima Akhmat Grozny
84' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Ponce voor A. Mbengue Akhmat Grozny
87' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Roshi voor I. Silva Lima Akhmat Grozny
91' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
94' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Gorodov Akhmat Grozny
Opstellingen Akhmat Grozny - Krasnodar
De opstellingen van Akhmat Grozny en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar

Akhmat Grozny en Krasnodar treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Akhmat Grozny - Krasnodar Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Krasnodar Live Akhmat Grozny - Krasnodar Live Akhmat Grozny - Krasnodar kijken Akhmat Grozny - Krasnodar kijken Live Akhmat Grozny - Krasnodar stream Akhmat Grozny - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar Uitslag Akhmat Grozny - Krasnodar Statistieken Akhmat Grozny - Krasnodar Russische Premier League 2019/2020 Akhmat Grozny - Krasnodar wedden Akhmat Grozny - Krasnodar gokken Akhmat Grozny - Krasnodar Unibet