Nabeschouwing Anzhi - Yenisey (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Maandag 5 november 2018 - 17:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Anzhi het maandag 5 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Yenisey (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Anzhi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. A. Ponce maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Anzhi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Yenisey kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sarkisov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Ponce van Anzhi die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Anzhi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Anzhi - Yenisey
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
92
142
Gevaarlijke aanvallen
25
47
Passes
370
413
Overtredingen
9
24
Buitenspel
0
3
Corners
0
4
Wissels
3
3
LIVE Anzhi - Yenisey 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Udaliy Anzhi
23' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor M. Rabiu Anzhi
34' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor M. Komkov Yenisey
35' Penalty Anzhi Penalty A. Ponce Anzhi 1-0
53' Doelpunt Yenisey Doelpunt A. Sarkisov met assist van A. Kutjin Yenisey 1-1
57' Penalty Anzhi Penalty A. Ponce Anzhi 2-1
65' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor J. Chancellor Anzhi
66' Wissel Yenisey Wissel M. Obradović voor D. Yatchenko Yenisey
74' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor M. Obradović Yenisey
75' Wissel Yenisey Wissel P. Komolov voor A. Sarkisov Yenisey
77' Wissel Yenisey Wissel A. Kharitonov voor F. Ogude Yenisey
78' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Glebov Anzhi
87' Wissel Anzhi Wissel P. Dolgov voor A. Ponce Anzhi
88' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Zotov Yenisey
91' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor D. Yurchenko Yenisey
91' Wissel Anzhi Wissel A. Mokhammad voor A. Katsaev Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Yenisey
Opstellingen Anzhi - Yenisey
De opstellingen van Anzhi en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Yenisey zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Anzhi - Yenisey

Anzhi en Yenisey treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Anzhi en Yenisey elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Anzhi 0
Winst Yenisey 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 15e positie staat, terwijl we Yenisey terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Anzhi - Yenisey Opstelling Anzhi Opstelling Yenisey Live Anzhi - Yenisey Live Anzhi - Yenisey kijken Anzhi - Yenisey kijken Live Anzhi - Yenisey stream Anzhi - Yenisey Fox Sports Nabeschouwing Anzhi - Yenisey Uitslag Anzhi - Yenisey Statistieken Anzhi - Yenisey Russische Premier League 2018/2019 Anzhi - Yenisey wedden Anzhi - Yenisey gokken Anzhi - Yenisey Unibet